La UB i la Fundació Llars Residencials signen un conveni de col·laboració

El dimarts 4 d’octubre, a les 13 h, tindrà lloc a la sala de juntes de la Facultat de Belles Artsla presentació del conveni de col·laboració signat entre la UB i la Fundació Llars Residencials. Presidiran l’acte el degà de la Facultat, Dr. Salvador García, i la presidenta de la Fundació, Sra. Isabel Garcia.

Aquest conveni té com a objectiu la col·laboració de les dues institucions en el projecte d’ensenyament de les arts pictòriques a les persones del col·lectiu de discapacitats intel·lectuals. D’altra banda, el conveni possibilita que l’alumnat de la UB interessat dugui a terme tasques de solidaritat i cooperació que poden ser reconegudes com a crèdits de lliure elecció.
La Fundació Llars Residencials és una fundació catalana privada, sense afany de lucre, d’iniciativa social i d’interès general. Es va crear l’any 1994 amb l’objectiu de fer residències taller per a persones amb disminució psíquica, perquè el dèficit de llars residencials per a aquest col·lectiu és molt important a Catalunya. Així, la finalitat de la fundació és oferir un allotjament a algunes d’aquestes persones quan són adults madurs o perden els seus pares o familiars, de manera que trobin una llar al més semblant possible a la que van tenir.
La signatura d’aquest conveni de col·laboració posa de manifest el compromís de la UB amb la societat i amb el país. En aquest sentit, la Universitat sempre ha donat la màxima rellevància a la solidaritat i, per aquesta raó, ha treballat en dos grans àmbits: la cooperació per al desenvolupament i l’acció social. De fet, hi ha més de 200 persones de la comunitat universitària que treballen en 161 projectes, iniciatives i accions de solidaritat.

Tags: , , , , , , , , , ,