6 de maig a les 9h – V Seminari sobre Educació Inclusiva

Des delServei de Promoció i Suport de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (Ajuntament de Bcn), estàn promocionant el V Seminari sobre Educació Inclusiva, al qual ens conviden a assistir!!

Aquest event tan especial esta organitzat conjuntament entre els Districtes de Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi i Sants-Montjuïc, i  amb la col·laboració  del Consorci  d’Educació  i  de l’Institut  Municipal de Persones amb Discapacitat.

El seminari tractarà en aquesta ocasió sobre La inclusió  escolar  mitjançant  les tecnologies de la informació  i  la comunicació”. Adjunt us fem arribar el programa provisional de la jornada. 

L’acte tindrà lloc el proper 6  de maig de 2016 de 9:00h  a 14h al CaixaForum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia 6-8 Barcelona).

puzle2

Si necessiteu intèrpret en llengua de signes o mesures de suport a la comunicació oral, us preguem ho comuniqueu per e-mail, amb una antelació mínima de tres dies laborables a educacioinclusiva@gmail.com

La inscripció és gratuïta, condicionada a l’aforament de la sala i finalitza el 3 de maig. Per tramitar la inscripció, podeu enviar un correu electrònic a educacioinclusiva@gmail.com indicant el vostre nom i cognoms (i centre docent de procedència si és el cas) o trucar al tel:  932916346 / 932916552

Tags: , , ,