La Cursa Adaptada i la Inclusiva: CROSS popular de Sants!! (25 Oct)

Un any  més es prepara la Cros Popular de Sants  que des de fa anys ha fet un esforç per esdevenir una cursa inclusiva per persones amb discapacitat.
 
Com cada any el Cros compta amb dos curses destinades especificament a aquest col·lectiu : la Cursa Adaptada  i la Cursa Inclusiva.
 
1) La Cursa adaptada (cursa curta) és de de 600 metres i de baixada.  La cursa surt a les 11,15h al passeig central de la rambla de Brasil a l´alçada de l’avinguda de Madrid i baixa pel passeig central fins a la mateixa arribada del Cros, amb la diferència que l’entrada es produeix en direcció contrària a les altres curses.
 
2) La Cursa Inclusiva (cursa llarga) queda incorporada dins la cursa gran. La cursa serà de 1500 m de llargada i s’incorporà al final del propi cros  amb la resta de corredors. La sortida es donarà al carrer de Tarragona amb l’encreuament amb Consell de Cent
 
LINK:
En aquest enllaç trobareu el recorregut  de les curses: http://crospopulardesants.cat/esdeveniments/cros-especial/
 
INSCRIPCIONS:

Per inscriure-us podeu fer-ho a través dels canals normals habiltats al web http://crospopulardesants.cat/  o a través d’un correu electrònic a carlesmireia.87@gmail.com ? amb la sol·lictud degudament completada. Les curses són gratuïtes.

Qualsevol qüestió no dubteu a posar-vos en contacte amb furgell@bcn.cat 
Reflexos-XGV-2014-1024x819

Tags: , , , , ,