FESTA MAJOR DE SANTS INCLUSIVA

Un any més la Festa Major del Barri de Sants tindrà en compte les necessitats de les persones amb diversitat funcional. En aquesta ocasió s’han volcat amb els mitjans necessaris per a fer molt més gaudible les festes a les persones amb dificultats audiovisuals.

FMSantsg

AUDIO AJUDA ALS PREGONS i PREMIS!

>>Tant la intervenció d’ Alfred Picó, que farà el pregó de l’acte innaugural, com la jornada de lliurament de premis pel concurs de guarniment de carrers, comptaràn amb el suport de la interpretació per la llengua de signes i la subtitulació en pantalla.

* * *

VISITES ALS CARRERS DECORATS PER A CECS!

Tanmateix hi hauràn visites guiades per a persones cegues que vulguin explorar i conèixer de prop els carrers guarnits.

Així, diumenge 23 d’agost al matí s’oferirà una visita audiodescrita pels carrers de la part nord del barri i dilluns 24 d’agost a la tarda per la part sud. Les persones interessades poden inscriure’s gratuïtament a SUBTIL fins al dia 21 d’agost, enviant un correu electrònic a subtil@subtil.cat o trucant al telèfon 620 626 704. Les places són limitades i per ordre d’inscripció.

VISITA GUIADA ESPECIAL AL MUSEU (MNAC)!

Per últim, dins la programació de visites guiades al Museu Nacional d’Art de Catalunya s’ofereix la possibilitat de sol·licitar interpretació amb llengua de signes o mesures de suport a la comunicació oral. Les visites guiades tindran lloc els dies 29 (18 h) i 30 (12 h). Les inscripcions es poden realitzar al Centre Cívic Cotxeres de Sants del 22 al 28 d’agost. L’entrada és gratuïta, amb aforament limitat a 30 persones per grup. Els serveis de llengua de signes o suport a la comunicació oral es poden sol·licitar per correu electrònic amb tres dies laborables d’antelació al correu montse@secretariat.cat.

* * *

TOTA LA INFOMACiÓ >>>AQUI

Tags: , , , , , , ,