Cap infant sense joguina

Joguines recollida

 

Campanya solidària de recollida de joguines

Us convidem a participar de nou a la campanya solidària Cap infant fora de joc, que organitza Creu Roja Joventut, amb l’objectiu que tots els nens i nenes de casa nostra tinguin una joguina nova el dia de Reis. Podeu portar l’obsequi del 9 al 19 de desembre, als punts de recollida habituals.

La joguina és una eina de joc, d’oci i diversió a la qual tots els nens i nenes tenen dret, tal i com recull la Declaració dels Drets dels Infants. També és un bon instrument de socialització, d’aprenentatge i, per tant, de creació d’igualtat d’oportunitats.

Totes les joguines noves i el material escolar que es recullin a la campanya, Creu Roja les lliurarà als nens i nenes de les famílies usuàries dels Serveis Socials Municipals i entitats socials locals.

Enguany, Creu Roja considera prioritari atendre les franges d’edat entre 0 i 3 anys i entre 9 i 14, ja que aquestes edats són les que més dificultats tenen per accedir a una joguina educativa.

Podeu portar l’obsequi que cregueu més idoni. També podeu fer “pinya” amb els vostres companys de feina i fer una compra col·lectiva: sumem en beneficis dels infants.

Porta la teva joguina!!

No deixis cap infant fora de joc!!

 

Tags: